DEVİR TESLİM BAŞLADI

Siyaset 03.04.2024 - 19:32, Güncelleme: 03.04.2024 - 22:44 2942+ kez okundu.
 

DEVİR TESLİM BAŞLADI

Yerel seçimlerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Dr. Cemil Tugay, Karşıyaka Belediye Başkanı seçilen B. Yıldız Ünsal’a görevini devretti.
Belediye binası önünde gerçekleşen tören büyük bir coşkuya sahne oldu. Yüzlerce Karşıyakalının katıldığı törende bando eşliğinde marşlar çalındı, zafer sloganları atıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay “5 yıl boyunca Karşıyaka’ya hizmet ettim. Artık 30 ilçeye hizmet edeceğim ancak Karşıyaka’nın yeri her zaman ayrı olacak. Yıldız Başkanımıza sonsuz başarılar diliyorum” dedi. Karşıyaka Belediye Başkanı B. Yıldız Ünsal ise “Karşıyaka için durmadan, yorulmadan çalışacağımıza söz  veriyorum. Cemil Bey’in desteğini de alarak, Karşıyakamızı Türkiye’nin gözbebeği yapacağız” dedi.   Belediye Ana Hizmet Binası önünde gerçekleşen törene İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Dr. Cemil Tugay, Karşıyaka Belediye Başkanı B. Yıldız Ünsal, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Levent Güçlü, parti üyeleri, belediye çalışanları ve yüzlerce Karşıyakalı katıldı. Karşıyaka’nın yeni Başkanı B. Yıldız Ünsal, bando eşliğinde “Yıldızların Altında” şarkısı ile karşılandı. Tugay ve Ünsal dakikalarca alkışlandı.    
Yerel seçimlerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Dr. Cemil Tugay, Karşıyaka Belediye Başkanı seçilen B. Yıldız Ünsal’a görevini devretti.

Belediye binası önünde gerçekleşen tören büyük bir coşkuya sahne oldu. Yüzlerce Karşıyakalının katıldığı törende bando eşliğinde marşlar çalındı, zafer sloganları atıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay “5 yıl boyunca Karşıyaka’ya hizmet ettim. Artık 30 ilçeye hizmet edeceğim ancak Karşıyaka’nın yeri her zaman ayrı olacak. Yıldız Başkanımıza sonsuz başarılar diliyorum” dedi. Karşıyaka Belediye Başkanı B. Yıldız Ünsal ise “Karşıyaka için durmadan, yorulmadan çalışacağımıza söz  veriyorum. Cemil Bey’in desteğini de alarak, Karşıyakamızı Türkiye’nin gözbebeği yapacağız” dedi.

 
Belediye Ana Hizmet Binası önünde gerçekleşen törene İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Dr. Cemil Tugay, Karşıyaka Belediye Başkanı B. Yıldız Ünsal, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Levent Güçlü, parti üyeleri, belediye çalışanları ve yüzlerce Karşıyakalı katıldı. Karşıyaka’nın yeni Başkanı B. Yıldız Ünsal, bando eşliğinde “Yıldızların Altında” şarkısı ile karşılandı. Tugay ve Ünsal dakikalarca alkışlandı.
 
 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sondakikagazetem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.